100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Stationwagen 2.0 D-4D 116PK
Bouwjaar 04.2004 - 02.2007

Wiellagers TOYOTA COROLLA Stationwagen 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Stationwagen 2.0 D-4D

Pers wiellagers moeten geperst worden. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Stationwagen

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.