100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.6 VVT-i 110PK
Bouwjaar 01.2002 - 08.2007

Wiellagers TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.6 VVT-i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Elke TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.6 VVT-i heeft een eigen VIN-nummer.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Stationwagen

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Wiellagers kopen TOYOTA

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemblokkenDAEWOO RemslangenMERCEDES-BENZ Stabilisatorstangen.