100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Stationwagen 2.0 D 72PK
Bouwjaar 04.1997 - 02.2000

Wiellagers TOYOTA COROLLA Stationwagen 2.0 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Stationwagen 2.0 D

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Stationwagen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI StabilisatorstangenVW VOLKSWAGEN RemslangenLEXUS Remschoenen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Wiellagers op uw auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.