100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Stationwagen 2.0 D-4D 90PK
Bouwjaar 09.2000 - 10.2001

Wiellagers TOYOTA COROLLA Stationwagen 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Stationwagen 2.0 D-4D

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU FuseekogelsMERCEDES-BENZ RemklauwenMASERATI ABS sensoren. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Wiellagers op uw auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA COROLLA Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Perslagers voor uw TOYOTA

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.