100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.8 4WD 110PK
Bouwjaar 04.1997 - 10.2001

Wiellagers TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.8 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.8 4WD

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA COROLLA Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

Wiellagers op uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemblokkenPONTIAC RemschoenenPORSCHE ABS sensoren. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.