100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.6 110PK
Bouwjaar 04.1997 - 02.2000

Wiellagers TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.6

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA COROLLA Stationwagen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Wiellagers kopen TOYOTA

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemslangenSAAB RemtrommelsLEXUS ABS sensoren. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.