100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.6 Si 114PK
Bouwjaar 07.1992 - 04.1997

Wiellagers TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.6 Si

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.6 Si

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Wiellagers op uw auto

Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA COROLLA Stationwagen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers kopen TOYOTA

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.