100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.3 12V 72PK
Bouwjaar 07.1992 - 05.1995

Wiellagers TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.3 12V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.3 12V

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA Stationwagen komen. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.

Perslagers voor uw TOYOTA

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wiellagers op uw auto

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.