100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Station Wagon 1.6 4WD 105PK
Bouwjaar 04.1988 - 10.1995

Wiellagers TOYOTA COROLLA Station Wagon 1.6 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Station Wagon 1.6 4WD

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.

Wiellagers op uw auto

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. De wegligging is een stuk minder. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Station Wagon

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.