100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Sedan 1.8 VVTi 140PK
Bouwjaar 06.2013 - 08.2019

Wiellagers TOYOTA COROLLA Sedan (_E18_, ZRE1_) 1.8 VVTi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA COROLLA Sedan (_E18_, ZRE1_) 1.8 VVTi. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Sedan (_E18_, ZRE1_)

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Pers wiellagers moeten geperst worden. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.