100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Sedan 1.4 D-4D 90PK
Bouwjaar 06.2013 - 12.2018

Wiellagers TOYOTA COROLLA Sedan (_E18_, ZRE1_) 1.4 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA Sedan (_E18_, ZRE1_) 1.4 D-4D komen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Sedan (_E18_, ZRE1_)

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCBMWLEXUSROVERSSANGYONG.