100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Sedan 1.8 136PK
Bouwjaar 10.2006 - 07.2014

Wiellagers TOYOTA COROLLA Sedan 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Gietijzer komt minder veel voor als component. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Sedan 1.8

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA COROLLA Sedan. Een wiellager mag je niet horen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

Wiellagers kopen TOYOTA

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST}