100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Sedan 1.6 VVTi 136PK
Bouwjaar 03.2007 - 12.2010

Wiellagers TOYOTA COROLLA Sedan 1.6 VVTi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Sedan 1.6 VVTi

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA COROLLA Sedan. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

Wiellagers op uw auto

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Wiellagers kopen TOYOTA

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.