100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Sedan 1.4 VVT-i 97PK
Bouwjaar 11.2006 - 11.2013

Wiellagers TOYOTA COROLLA Sedan 1.4 VVT-i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Sedan 1.4 VVT-i

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Sedan

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Wiellagers op uw auto

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.