100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Sedan 1.4 D-4D 90PK
Bouwjaar 10.2006 - 07.2014

Wiellagers TOYOTA COROLLA Sedan 1.4 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Sedan 1.4 D-4D

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Sedan

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA StuurkogelsISUZU SpoorstangMG Wiellagers. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.

Wiellagers op uw auto

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren.