100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Sedan 1.33 101PK
Bouwjaar 12.2008 - 07.2014

Wiellagers TOYOTA COROLLA Sedan (_E15_) 1.33

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Textar, Pagid, Lucas, TRW, Bosch, ATE en ABS Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA COROLLA Sedan (_E15_) 1.33 past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA Sedan (_E15_) komen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.