100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Sedan 1.6 VVT-i 110PK
Bouwjaar 10.2001 - 03.2008

Wiellagers TOYOTA COROLLA Sedan 1.6 VVT-i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Sedan 1.6 VVT-i

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.

Wiellagers op uw auto

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN DraagarmenDAIMLER RemcilindersDACIA ABS sensoren. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Sedan

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen.