100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Liftback 1.6 EFi 116PK
Bouwjaar 05.1992 - 04.1997

Wiellagers TOYOTA COROLLA Liftback 1.6 EFi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Liftback 1.6 EFi

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI RemblokkenCHEVROLET RemcilindersSUZUKI Wielnaven. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Liftback

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.