100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Liftback 1.8 GT 117PK
Bouwjaar 11.1992 - 05.1995

Wiellagers TOYOTA COROLLA Liftback 1.8 GT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De wegligging is een stuk minder. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Liftback 1.8 GT

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Liftback

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.