100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Liftback 1.6 GLI 114PK
Bouwjaar 07.1992 - 04.1997

Wiellagers TOYOTA COROLLA Liftback 1.6 GLI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Liftback 1.6 GLI

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Wiellagers op uw auto

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Liftback

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.