100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Liftback 1.3 XLI 88PK
Bouwjaar 07.1992 - 04.1997

Wiellagers TOYOTA COROLLA Liftback 1.3 XLI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Liftback 1.3 XLI

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA Liftback komen. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemblokkenSMART StabilisatorstangenMERCEDES-BENZ Fuseekogels.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Wiellagers op uw auto

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.