100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Liftback 1.3 12V 72PK
Bouwjaar 07.1992 - 05.1995

Wiellagers TOYOTA COROLLA Liftback 1.3 12V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Liftback 1.3 12V

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Liftback

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Wiellagers op uw auto

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI ABS sensorenLINCOLN StuurkogelsINFINITI Draagarmen.