100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.2 58PK
Bouwjaar 10.1972 - 07.1979

Wiellagers TOYOTA COROLLA (KE_, TE_) 1.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA (KE_, TE_) 1.2

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Conische wiellagers in remtrommels

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.