100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Hatchback 1.6 73PK
Bouwjaar 09.1976 - 01.1980

Wiellagers TOYOTA COROLLA Hatchback 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART DraagarmenOPEL RemblokkenMASERATI Remtrommels. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Hatchback 1.6

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA COROLLA Hatchback past. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Perslagers voor uw TOYOTA

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.