100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Hatchback 1.6 GT 110PK
Bouwjaar 05.1980 - 09.1983

Wiellagers TOYOTA COROLLA Hatchback 1.6 GT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Hatchback 1.6 GT

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Wiellagers op uw auto

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Hatchback

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. De wegligging is een stuk minder. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd