100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Hatchback 1.3 65PK
Bouwjaar 02.1982 - 05.1983

Wiellagers TOYOTA COROLLA Hatchback 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Hatchback 1.3

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Wiellagers op uw auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemklauwenPLYMOUTH RemblokkenAUDI Handremkabels.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Hatchback

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.