100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Hatchback 1.3 60PK
Bouwjaar 09.1979 - 01.1982

Wiellagers TOYOTA COROLLA Hatchback 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Hatchback 1.3

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. De centrale moer borgt de naaf of lagers. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Wiellagers op uw auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Hatchback

Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen.