100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.8 D 64PK
Bouwjaar 07.1987 - 06.1993

Wiellagers TOYOTA COROLLA 1.8 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA 1.8 D

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.