100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.8 D 64PK
Bouwjaar 06.1983 - 06.1989

Wiellagers TOYOTA COROLLA 1.8 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA 1.8 D

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA komen. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Demonteren is geen lastige klus.

Wiellagers op uw auto

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Wiellagers kopen TOYOTA

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De centrale moer borgt de naaf of lagers.