100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.8 D 58PK
Bouwjaar 01.1983 - 09.1983

Wiellagers TOYOTA COROLLA 1.8 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Elke TOYOTA COROLLA 1.8 D heeft een eigen VIN-nummer.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.

Wiellagers kopen TOYOTA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART WielnavenROVER RemtrommelsOPEL Fuseekogels. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.