100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.6 75PK
Bouwjaar 10.1982 - 09.1983

Wiellagers TOYOTA COROLLA 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA 1.6 komen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.