100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 2.0 D-4D 110PK
Bouwjaar 01.2002 - 12.2006

Wiellagers TOYOTA COROLLA 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA 2.0 D-4D

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET FuseekogelsCADILLAC RemschijvenSMART Wielnaven. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.