100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 2.0 D-4D 90PK
Bouwjaar 01.2002 - 12.2006

Wiellagers TOYOTA COROLLA 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Elke TOYOTA COROLLA 2.0 D-4D heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI HandremkabelsDACIA StuurkogelsLEXUS Spoorstang. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Perslagers voor uw TOYOTA

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.