100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.8 VVTL-i TS 224PK
Bouwjaar 02.2005 - 02.2007

Wiellagers TOYOTA COROLLA 1.8 VVTL-i TS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA 1.8 VVTL-i TS

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemblokkenHYUNDAI WielnavenPONTIAC Remslangen.