100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.8 VVTL-i TS 192PK
Bouwjaar 11.2001 - 02.2007

Wiellagers TOYOTA COROLLA 1.8 VVTL-i TS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA 1.8 VVTL-i TS

Elke TOYOTA COROLLA heeft een eigen VIN-nummer. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Wiellagers op uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Perslagers voor uw TOYOTA

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.