100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.6 Aut. 107PK
Bouwjaar 04.1997 - 02.2000

Wiellagers TOYOTA COROLLA 1.6 Aut.

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw TOYOTA COROLLA
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 201258
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 40 mm
Ø Buiten diameter: 74 mm
Hoogte: 42 mm
Gewicht: 0,72 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
Productieland van het voertuig: Groot-Brittannië
49% Korting
22,36
43,84
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA 1.6 Aut.

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Wiellagers op uw auto

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen.