100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.4 86PK
Bouwjaar 05.1997 - 09.1999

Wiellagers TOYOTA COROLLA 1.4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA 1.4

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR StabilisatorstangenDAIMLER RemschijvenBUICK Remklauwen.

Wiellagers op uw auto

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.