100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.3 75PK
Bouwjaar 05.1997 - 10.2001

Wiellagers TOYOTA COROLLA (_E11_) 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA (_E11_) 1.3

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA COROLLA (_E11_). Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZGMCINFINITISEATPORSCHEDAIHATSU. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Conische wiellagers in remtrommels

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Een wiellager mag je niet horen.