100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.6 Si 114PK
Bouwjaar 09.1995 - 04.1997

Wiellagers TOYOTA COROLLA 1.6 Si

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA 1.6 Si

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART ABS sensorenFIAT RemtrommelsDODGE Stuurkogels. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Wiellagers op uw auto

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe pistons.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.