100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.3 12V 72PK
Bouwjaar 07.1992 - 04.1997

Wiellagers TOYOTA COROLLA 1.3 12V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA 1.3 12V

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemschijvenTOYOTA SpoorstangHONDA Stabilisatorstangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.