100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Coupé 1.6 16V 115PK
Bouwjaar 12.1985 - 04.1987

Wiellagers TOYOTA COROLLA Coupé 1.6 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Coupé 1.6 16V

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA COROLLA Coupé, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Pers wiellagers moeten geperst worden. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.

Wiellagers op uw auto

De wegligging is een stuk minder. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI RemtrommelsCHEVROLET RemschijvenLINCOLN Stabilisatorstangen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Wiellagers kopen TOYOTA

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.