100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Compact 1.9 D 69PK
Bouwjaar 02.2000 - 01.2002

Wiellagers TOYOTA COROLLA Compact 1.9 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw TOYOTA COROLLA Compact
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 201258
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 40 mm
Ø Buiten diameter: 74 mm
Hoogte: 42 mm
Gewicht: 0,72 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
Productieland van het voertuig: Groot-Brittannië
49% Korting
22,36
43,84
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Compact 1.9 D

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Compact

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wiellagers op uw auto

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC DraagarmenAUDI RemblokkenMAZDA Remschijven. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.