100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Compact 1.8 GT 117PK
Bouwjaar 11.1992 - 05.1995

Wiellagers TOYOTA COROLLA Compact 1.8 GT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Compact 1.8 GT

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers op uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA Compact dealer of de onderdelen passen op uw auto. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE FuseekogelsSAAB RemschoenenCHRYSLER Draagarmen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.