100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Compact 1.6 Si 114PK
Bouwjaar 07.1992 - 04.1997

Wiellagers TOYOTA COROLLA Compact 1.6 Si

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Compact 1.6 Si

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Compact

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Textar, Rofren en ABS Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers op uw auto

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.