100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Compact 1.3 XLI 75PK
Bouwjaar 08.1995 - 04.1997

Wiellagers TOYOTA COROLLA Compact 1.3 XLI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Compact 1.3 XLI

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Compact

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers op uw auto

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.