100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Compact 1.3 XLI 16V 88PK
Bouwjaar 07.1992 - 09.1995

Wiellagers TOYOTA COROLLA Compact 1.3 XLI 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Compact 1.3 XLI 16V

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA COROLLA Compact, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemcilindersJEEP RemschijvenHYUNDAI Stabilisatorstangen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Wiellagers op uw auto

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.