100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Compact 1.3 12V 72PK
Bouwjaar 07.1992 - 05.1995

Wiellagers TOYOTA COROLLA Compact 1.3 12V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Compact 1.3 12V

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch en Rofren Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA WiellagersBUICK RemklauwenOLDSMOBILE Remcilinders. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Wiellagers op uw auto

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA COROLLA Compact, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Wiellagers kopen TOYOTA

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.