100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Hatchback 2.0 GT 140PK
Bouwjaar 09.1985 - 08.1989

Wiellagers TOYOTA CELICA Hatchback 2.0 GT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE SpoorstangISUZU RemklauwenVW VOLKSWAGEN Handremkabels. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Hatchback 2.0 GT

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA CELICA Hatchback.

Wiellagers kopen TOYOTA

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Een wiellager mag je niet horen. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.