100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Hatchback 2.0 GT 150PK
Bouwjaar 08.1985 - 08.1989

Wiellagers TOYOTA CELICA Hatchback 2.0 GT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CELICA Hatchback 2.0 GT

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Wiellagers op uw auto

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider.

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Hatchback

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!