100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Hatchback 1.6 GT 16V 124PK
Bouwjaar 09.1985 - 08.1989

Wiellagers TOYOTA CELICA Hatchback 1.6 GT 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CELICA Hatchback 1.6 GT 16V

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemtrommelsPONTIAC HandremkabelsDAEWOO Wiellagers. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Hatchback

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellagers op uw auto

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.